CAPITALISERS koopt zorglocatie Epe

CAPITALISERS introduceert begin 2024 voor haar beleggers ‘CAPITALISERS CARE I’, het vastgoedbeleggingsfonds met daarin deze hoogwaardige zorglocatie in Epe met langjarige zekerheid, en een goed doordacht zorgconcept voor een structureel groeiende groep van dementerende ouderen.

CAPITALISERS, initiator en beheerder van vastgoedbeleggingsfondsen, heeft de villa op NSW Landgoed Kolthoven te Epe aangekocht. We Care Zorggroep realiseert in het landhuis en het aangrenzende koetshuis 20 woonzorgappartementen voor dementerende ouderen. Samen met de koopovereenkomst is een 20-jarige triple-net huurovereenkomst gesloten.

We Care Zorggroep heeft als missie om goede zorg te bieden conform een doordacht en uitgebalanceerd zorgconcept. De missie van We Care is vertaald in een zorgvisie en met de kernwaarden: Groen, biologisch, persoonlijke aandacht, respect, verbinding, veiligheid en vrijheid.

We Care Zorggroep werd bij deze transactie geadviseerd door Abeco Zorgvastgoed, CAPITALISERS werd bijgestaan door Investables.

Description

Meer nieuws?