Investables asset manager Young REI

Het boetiek advieskantoor Investables is aangesteld als exclusief asset manager voor alle fondsen van Young Real Estate Investments. Investables is verantwoordelijk voor het strategisch en tactisch beleid rondom de exploitatie van de portefeuille en zorgt voor de periodieke rapportages aan de participanten. De adviseurs van Investables zijn het eerste aanspreekpunt voor obligatiehouders, beheerders, verhuurmakelaars en de grotere huurders. Daarnaast adviseert Investables bij de aan- en verkooptrajecten van het vastgoed. Investables neemt per direct twee bestaande fondsen in beheer en in het vierde kwartaal van dit jaar komen daar twee nieuwe fondsen bij.

Young Real Estate Investments is onderdeel van the Young Venture Group, een paraplu van veelal aan vastgoed gerelateerde ondernemingen waaronder reBirth development en Parkstone Real Estate Management. Binnen deze paraplu is Young Real Estate Investments het bedrijf dat investeerders de mogelijkheid geeft om vanaf € 100.000 te beleggen in vastgoedobligaties. Omdat Young REI vertrouwen heeft in haar aankoopstrategie en dat ook wil uitstralen naar haar investeerders, participeert zij zelf in elk fonds mee.

Het beleggers advieskantoor Investables is opgericht in 2022 door Timo Volkers en Rick Hoogervorst. Zij houden zich onder andere bezig met aan- en verkoopadvies van beleggingsvastgoed, due diligence, consultancy, interim opdrachten en asset management. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam maar beschouwt heel Nederland als haar werkgebied.

Nanne Veenstra, Rick Hoogervorst, Timo Volkers

Nanne Veenstra (Young REI), Rick Hoogervorst en Timo Volkers (beiden Investables)

Meer nieuws?